Basil Smash

Jag har nyss flyttat till ett rum på Warschauerstraße och kan inte önska mig en bättre bostad. Jag firar detta och inleder helgen med en Basil Smash! Denna är alkoholfri men vill ni ha originaldrinken till ikväll så basera den på 50 ml gin bara! Se till att ha is hemma förresten! 😉

40 ml lemon juice
25 ml sugar syrup
✴︎ smash the basil leaves in your hands and add to the lemonade
✴︎ fill with ice and top with soda water

DONE! So good and so easy :)

 

Och juste, sitter på balkongen och läser just detta. Så fucking glad att det äntligen blir nåt riktigt fett av F12 terassen som onekligen är Stockholms snyggaste venue 😀  http://sthlm.mitti.se/f12-terrassen-ateruppstar/

DSC_0231
DSC_0230

I’ve just moved to a room at Warschauerstraße and I couldn’t be more happy about my new home. I’m celebrating this and start the weekend with a Basil Smash. This one is non alcoholic but if you like the original drink for tonight, just base it o 50 ml gin! Make sure you have ice at home btw! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>