Peanut butter Orange ?

Lyssnade på Alex & Sigge här om dagen där Sigge nämnde att i USA är de vanligt att man käkar jordnötssmör med apelsinmarmelad. Jag tyckte inte det lät så gott asså, men jag blev såklart nyfiken på kombinationen. Så jag tänkte testa en skakad screwdriver med jordnötstwist! 😀

Den blev sådär om jag ska va ärlig. Men det är på detta sätt man lär sig. Trial and error! Man kan testa allt !
Jag är ingen jordnöts-fantast generellt så det kanske är mig det beror på så här får ni receptet iaf. Det kanske är nåt för er liksom.

50 ml vodka
10 ml freshly squeezed orange juice
10 ml sugar syrup
1 tsp peanut butter (unsweetened)
✴︎ hard shake on ice
✴︎ double strain over cocktail glas
✴︎ garnish with orange peel

Voila!

1 2 3 DSC_0148 DSC_0157

I listened to a Swedish podcast the other day where one of the casters mentioned that peanut butter and orangemarmelade is very common in the US. I didn’t think it sounded nice really, but it made me curious to try the combination so I’m making kinda a screwdriver with a peanut butter twist 😀

Honestly, it’s not a hit. But this is how you learn. Trial and error. You can try anything!! I’m not a big peanut butter fan generally anyway so maybe it’s me and not the mix itself 😉 It might be something for you tho. So the recipe is above the photos !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>