Afternoon tea

Heeej alles! Idag är det fint väder och 16 grader. Jag har varit hos min sångpedagog, hann baka scones innan dess. Ska flytta idag och värmer upp för detta med lite afternoon tea!

Jag jobbade med te och kaffe innan började med bartending och jag jobbade ett tag på ett te hus i London, King’s Court, när jag va 21. Vi hade afternoon tea varje dag där med bakverk och såklart scones och te! Hon som ägde det var homeopat och blandade egna teer. Idag dricker jag Anastasia av Kusmi Tea. Kusmi jobbade jag med innan London i en te- och kaffehandel i Gustavsberg (där jag är ifrån).
Kusmi Teas’ ryska teer är blandningar av svart kinesiskt, indiskt och ceylon te (Sri Lanka), ofta smaksatt med bergamott (kallpressade citrusolja) citrus, kanel och diverse kryddor.

 

Jag måste tipsa om en superbra hemsida för recept-inspo! Landleys kök! Där finns mat – bak och dryck recept och en lista över massa bra mat – bak – och dryckesbloggar :) Än så länge är vi inte jättemånga som skriver om dryck.. Hoppas det blir uppsving i den kategorin! 😀

https://www.landleyskok.se

Nu ska jag ut i solen å dricka bärs!

xo
DSC_0025 DSC_0031

Heeeey alles! Today the sun’s shining and it’s 16 degrees. I’ve been at my singing coach but had some time to bake before that. Traditional scones! I’m moving today and warming up for that with some afternoon tea!

Befor bartending I worked with tea and coffee and I worked a few months at a tea house in London, King’s Court, when I was 21. There we had afternoon tea every day, with pastries and of course scones and tea! She who owned it was a homeopath and made her own tea blends. Today I just drink Anastasia by Kusmi Tea. I worked a little with Kusmi before London in a tea- and coffee shop in Gustavsberg (where I’m from).
Kusmi Tea’s Russian teas are blends of Chinese, Indian, and Ceylon teas, often flavored with bergamotcitrus fruits, cinnamon or other spices

Now I’m heading out in the sun and switch tea for beer!

xo

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>