Another part of Stockholm

 

Jag har haft två underbara veckor i Sverige och här kommer en liten bild av nattlivet i min hemstad Stockholm!

Södra Teatern jobbade jag på lite under vintern 2014 och var på en super najs skärtorsdagsfest där bland andra Alfred och Nihad & Nima spelade. Hängde med lillbrorsan och hans tjej och massa kompisar! Det var en riktigt lyckad kväll.

Jag jobbade på Mr French under långfredagen och Påskafton tillsammans med Oscar, Freddie och massa fina kollegor. Vi stack några stycken till nya klubben ”Mmmmm” som Martin Kling och Majkel Koko har på 12 Arena i Slakthusområdet och jag är så imponerad av vad de åstadkommit  på det stället :) FETT!

Har haft det så jävla bra! Saknar alla där hemma och det var verkligen underbart att träffa så många fina vänner. Och familjen!

Längtar till nästa hemresa :) Men nu är jag glad att vara tillbaka i Berlin!

Kom och hälsa på!!

<3

 

DSC_0264 DSC_0295DSC_0274 DSC_0315 DSC_0340DSC_0497 (2)DSC_0513 DSC_0538

I’ve had two wonderful weeks in Sweden and here come a view of the night life of my home town Stockholm!

I used to work a little at Södra Teatern in the winter of 2014 and on Maundy Thursday I went there for a super good party where amongst others Alfred and Nima & Nihad played. I hung out with my lil bro and his girl friend, and I saw so many of friends. It was a really great night.

I worked at Mr french on Good Friday and Easter eve together with Oscar and Freddie and some amazing co workers. After work a few of us went to the new club ”Mmmmm” by Martin Kling and Majkel Koko at 12 Arena in Slakthusområdet. I’m so impressed of what they made out of that place! :) PHAT!

I’ve had such a frekkkin good time! Miss everyone at home and it was truly lovely to meet all my friends. And family! <3

Longing for my next trip home :) But for now I’m super content to be back in Berlin!

Come visit!!!

<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>