Jag blev brunch-frälst på Mister French

God morgon !

Idag är det söndag – veckans bästa dag!

Jag har ett tips: Mr French har typ världens bästa Brunch! Jag var där förra söndagen – Påsk Söndagen. Det fanns så himla mycket gott men det jag tog sikte på den här gången var skaldjur och ostron, bubbel, bärs, våfflor och milkshake!

Asså de var ljuvligt. Inte nog med alla fantastiska smaker och charmigaste personalen.. Läget och utsikten är Stockholms bästa. Dessutom spelade Stephen Simmons lite funky neo soul typ, som passade så bra till hela brunch-vibben att jag (som bara käkat 4 bruncher tidigare i livet) har bestämt mig för att utforska brunch scenen hädanefter. I Berlin och i Stockholm. Hur har jag kunnat missa detta med brunch? Hehe ah jo jag brukar visserligen sova hela söndagen men söndagsvilan har fått konkurrens nu 😀 Och ja jag vet att hela brunch – trenden må vara över, men den kanske återuppstår, som Jesus sägs ha gjort denna söndag för en sisådär 2000 år sen!

Förra veckan jobbade jag fredagen och lördagen i baren tillsammans med Oscar, Eric (Esset) och Noah (milkshakekungen – tydligen) 😉 och jag hade så himla kul!! Och Nallen jobbade i servisen – som jag känner från Södra Teatern! Det va fett att bli välkomnad och känna sig så hemma. Tack Freddie och Oscar och alla andra för det ! <3

Happy Sunday!

http://www.mrfrench.se

1 2 3 DSC_0457 7 8 9 (1) 10 11 (1) 1213

Good Morning!

Today it’s Sunday – best day of the week!

I have a tip for you: Mr French has like the best Brunch in the world! I was there last Sunday – Easter Sunday. There was sooo many yummy things to choose and I dived for the shellfish and oysters, bubbles, beer, waffles and milkshake!

It was fucking amazing! Not only the fantastic flavours and crew.. The location and view is the best in whole Stockholm. And the DJ – Stephen Simmons (!) played some funky neosoul that fitted so well into the whole brunch vibe that I (who only had like 4 brunches before) have decided to investigate the brunch scene in Berlin and Stockholm from now on. How could I have missed this brunch – thing? Hehe well, usually I sleep all Sunday but the Sunday rest has now got competition 😀 And yeah I know the brunch trend might be over – but maybe it will resurrect, kinda like it’s said Jesus did on this Sunday about 2000 years ago!

Last weekend I worked Friday and Saturday in the bar together with Oscar, Eric (Esset) and Noah (the milkshake king, apparently) 😉 and I had so much fun! And Nallen was waitressing – who I know from Södra Teatern! It was super great being welcomed and to feel so at home in Mr French. Thanks Freddie and Oscar and everyone else for this ! <3

Happy Sunday!

http://www.mrfrench.se

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>