THE FIESTA

Så här såg det ut på festen förra torsdagen på Twinpigs! Tack igen till alla som gjorde kvällen till det den blev! Behöver väl inte säga så mycket mer, har tjatat tillräckligt om att vi har nya cocktails 😉 Check ’em out. 3 nya mäckish på menyn också. Så goda!

Oh just det, vill man ha en solfjäder a la Shiny är det bara å säga till så fixar jag en :)

Ok dags att dra ut på stan! Är i Stockholm och ska nu till Södran och träffa gamla kollegor och vänner! Ska bli fett att äntligen få dansa till Nihad & Nima som kör b2b. Yay!

 

 

1 2 34710
6
9 5158131112


This was last week in Twinpigs! Thanks again to everyone who came and made it happen. Don’t think I need to say so much more, enough with the nagging about our new cocktails 😉 Check ’em out. 3 new sandwiches also by the way. They’re fucking amazing!

Oh yeah, if you want a sun fan a la Shiny just lemme know and I hook you up :)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>