Organic Smoothday – Gold

Hallååååå

Igår var det Organic Smoothday. Jag gjorde en som varken blev bra i smak eller på bild. Och idag pallade jag inte göra en ny för det är fucking vår, äntligen! Och jag ville dricka morgonkaffet ute i solen 😀 Så jag gick ner på innergården för att jobba lite på mitt nya projekt, med en termos fylld med kaffe och en frukost mäckish.

 

Hellooooo

Yesterday was Organic Smoothday. I made one that didn’t turn out nice neither in flavour nor in picture. And I couldn’t be bothered to make one today because it’s fucking finally spring and I wanted to drink my morning coffee out in the sunshine 😀 So I went down to the court yard and worked a little on a new little project, with coffee and a breakfast mäckish.


DSC_0513 DSC_0518DSC_0539

Men jag vill fortfarande ge er en smoothie så här kommer en jag gjorde i höstas, typ när jag precis kommit till Berlin. Den blev asgod och jag var guldig så.. 😉

 

But I still wanna give you a smoothie so here’s one I made in the autumn kinda when I first moved to Berlin. That was super nice and I was golden so.. 😉

DSC_0006 (kopia) DSC_0021 (kopia)DSC_0080 (kopia) (kopia) (kopia)

 

This one contains freshly squeezed orange, lemon and grapefruit,
ice tea made from dried chrysanthemum flowers and lemongrass, banana, pineapple, ginger, ground cardamom, turmeric powder, bourbon vanilla a tea spoon agave syrup and ice!
Enjoy!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>