Organic Smoothday – Cocochoconana

Idag är det Organic Smoothday och denna vecka gjorde jag en banan-smoothie med kallt kaffe, kakao pulver, mandel- och kokosmjölk, en hasselnötsnougat-kräm och massa is! Jag garnerade med torkade kokosflingor och tog med mig smoothies på balkongen där jag satt i solen läste ett tag. Våren nalkas, iiiiih! 😀

Banan är en av mina favorit smaker i världen! Kan inte fatta att jag inte gillade det som barn?! Den här smoothien blev jättegod. Tänk med lite bananlikör och mörk rom i. Mmmmm 😉
Ingredients
Banana
Cold coffee
Cacao powder
Almond
Coconut milk
Hazelnut nougat cream
Ice

Ha en fin dag idag kära ni!

1 2 3 45

Today it’s Organic Smoothday and this week I made a banana smoothie with cold coffee, cacao powder, almond and coconut milk, a hazelnut nougat cream and lots of ice! I garnished it with dried coconut flakes and enjoyed my smoothie on the balcony where I sat in the sun reading for a while. Spring is coming, iiiiih! 😀

Banana is one of my favourite flavours in the world! Can’t believe I didn’t like it as a child?! This smoothie was super delicious. Imagine some banana liquor and dark rum in it ! Mmmmm 😉

Have a great day lovelies!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>