Release party for Adidas Gazelle

I torsdags förra veckan blev jag inbjuden att göra baren på ett Zalandos release för Adidas nya Gazelle spring edition i pastellfärger som släpptes dagen efter. Festen var för 20 modebloggare så det passade bra med en blogg-bartender också 😉
Jag representerade Our Vodka by Our Berlin och bjöd på en drink gjord på deras vodka med Himalaya vanilla tea infusion, färsk limejuice, ginger beer, orange bitter, ett spray apelsinblomsvatten (mest för doften) garnerat med en apelsintwist. Tack till den manliga bloggaren på festen som frågade vad den hette och när jag sa att han fick bestämma kom han med Himalaya Mule. Perfekt! 😀

Himalaya Mule:
40ml Our/Berlin Vodka – Himalaya
10ml Lime juice
✴︎ highball glas, cube ice
✴︎ top up with ginger beer
✴︎ dash orange bitter
✴︎ 1 spray orange blossom water
✴︎ garnish with orange twist

Jag gjorde även en substitut-drink för den som inte ville ha ginger beer på ren Our/Berlin Vodka, färsk limejuice och Cucumis – som är en gurklemonad från hamburg med en liten hint av basilika. Super fresh!

Cucumber cooler:
40ml Our/Berlin Vodka
10ml Lime juice
✴︎ highball glas, cube ice
✴︎ top up with Cucumis
✴︎ orange bitter
✴︎ garnish with orange twist


Älskar mina nya skor btw :)


1 2 435 6 7 8

On Thursday last week I was invited to do the bar for Zalandos’ release party for the new Adidas Gazelle spring edition in pastell colours that was released the following day. The party was for 20 fashion bloggers so a bartender who also has a blog was just right for the occasion 😉
I represented Our Vodka by Our Berlin and offered a really tasty long drink made from their Himalaya vanilla tea infused vodka, fresh limejuice, ginger beer, orange bitter, a spray of orange blossom water (mostly for the smell), and orange twist for garnish. Thanks to the male blogger at the party who asked what the drink was called, and when I said he could decide he came up with Himalaya Mule. Perfect!

For those who didn’t want ginger beer I made a drink on pure Our/Berlin Vodka, fresh lime juice and Cucumbis – a cucumber lemonade from Hamburg with a touch of basil. Super fresh!

You’ll fin the recipes above the pictures!

Love my new shoes btw :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>