Barstuff!

I onsdags stack jag och Matt till Barstuff i nord västra Berlin. Det är ett varuhus med ett jätte lager av barprylar. Asså dom har allt! Och i massa olika färger. Förutom julep strainers i guld :/ Nämen det är som att gå omkring i en godisbutik för bartenders men dyrare.. Jag var på jakt efter en sifon men hade inte råd så det blev droppkorkar, en muddlare och en is-form för större isbitar.. Får leta sifon på eBay ist. Men det var kul att åka dit å kolla in stället iaf :)

1 2 3 4 5 6

On Wednesday me and Matt went to Barstuff in the North-West of Berlin. It’s a warehouse with a gigant stock of barstuff basically. They have everything! Really! And in all different colours. Except a julep strainer in plated gold :/ Anyway it’s like a candy shop for bartenders 😉 but more expensive. I was after a siphon but couldn’t afford it so I just got some pourers, a muddler and an ice tray for big ice cubes. But it was nice to check out the place anyway :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>