Sick :(

Jag är sjuk :( Åh va tråkigt det är! Men tur att svt play finns och På spåret! Olika podcaster också. Lyssnar nu på Dekonstruktiv Kritik av Aron Flam på iTunes. Ja man kan ju passa på att lära sig lite om diverse olika saker när man ändå är sängliggandes för att döva rastlösheten en aning.

Har gjort te på massvis med riven ingefära och fänkål, lite färsk citron juice och vill man kan man alltid ha i lite sprit också. I mitt fall här blev det vodka från Our Vodka – Berlin. Vete fan hur mkt det hjälper mot förkylningen men det värmer gött iaf :p

DSC_0711 DSC_0719 DSC_0731 DSC_0750

I’m Sick! :( So I made a tea based on lots of grated ginger and fennel and some fresh lemon juice. And yes a little hut of booze. Dunno if it really helps the cold but it feels good inside anyway! :p In my case here I used vodka from Our Vodka – Berlin!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>