Organic Smoothday – Leftovers

Den här veckan slängde jag ner rester i blendern. Jag hade allt möjligt hemma sen jag blivit galen i frukt så jag juicade upp morot, apelsin och äpple, skar upp mango, kiwi, torkade fikon och hade i en klick yoghurt och det sista av frysta hallonen jag använde för smoothien för två veckor sen. Så rev jag ner fänkål och ingefära och så en massa is på det!! Det blev så gott!

Jag pimpade med två färska hallon på en tandpetare och tyckte att ett paraply satt fint såhär i väntan på våren! Snart är den här for realz!!! 😀

 

Ingredients
Carrot
Orange
Apple
Mango
Kiwi
Dried figs
Yoghurt
Frozen raspberries
Fennel
Ginger
Ice

 

DSC_0725 DSC_0732 DSC_0746 DSC_0758 DSC_0770

This week I made my Organic Smoothay from left over fruit and stuff. I hade a lot at home since I’ve gone crazy on fruit, so I juiced up carrot, orange and apple, cut some mango, kiwi and dried figs, added a dollop of yoghurt and the last of the frozen raspberries I used for the smoothie 2 weeks ago. I grated some fennel and ginger over it and of course thrown in lots of ice in the blender and voilà! So good!!

I pimped it with two fresh raspberries on a toothpick and I thought an umbrella would do since we’re heading towards spring for real now !!! 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>