After Berghain brunch at Hannibal

I torsdags firade vi Gago som fyllde år med att gå å käka på Beusterbar på Weserstraße 32 i Neukölln. Efter det gick vi till Twinpigs och drack bubbel i vanlig kalas-ordning! Det va sjukt najs. Jag stannade hemma på fredagen och jobbade på lördagen och på söndagen låg jag i sängen å lyssnade till Valdemar och Villads (två klassiska violinister som jag bor med) när de övade inför en konsert nästa vecka. Helt ljuvligt. Sen stack jag till Berghain!! Älskar kontrasten!

Helgen avslutades igår med att gå å käka en sen brunch med det här göttiga gänget på Hannibal, Whülischstraße 24 i Friedrichshain. En restaurang som blandar italienskt med mexikanskt och amerikansk snabbmats-style – det vill säga ett typiskt bakisställe om man vill ha stora portioner och mkt fett. Coca cola och bärs är också najs när man e sådär lagom bakis :)

Så mysigt att ha dem här! Kom tillbaka snart <3

DSC_0701 DSC_0706 DSC_0712 DSC_0715

Last Thursday we celebrated Gago, who had his birthday, by having dinner at Beusterbar in Weserstraße 32 in Neukölln. After the dinner we went to Twinpigs and drank lots of bubbles which of course is custom whenever there is celebration 😉 It was such a nice night! I stayed in on Friday, Saturday I was working and on Sunday I stayed in bed all day listening to Valdemar and Villads (two classical violinist whom I live with) when they were practicing for their concert next week. Exquisite! After that I went to Berghain! Love the contrast! First classic violin and then techno!

The weekend ended with a late brunch at Hannibal at Whülischstraße 24 in Friedrichshain with this awesome crew. Hannibal is an eatery that mixes Italian, Mexican and American fast food – hence a suitable choice for a hung over crowd after a crazy weekend with it’s large portions and high fat diet. Coca cola and beer is also good choices when hung over 😉

It’s been lovely having these cuties here this weekend! Come back soon <3

 

 

Btw, it’s been 10 years since this amazing track by Donato Dozzy was released <3

Love to you all!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “After Berghain brunch at Hannibal

  1. Svin mysigt både i torsdags och i söndags/måndags haha. Tack för allt och fint att se att du mår bra! Jätte fin blogg också! Keep up the good work <3 Gagish

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>