Organic Smoothday – Exotic !

Ja det är fortfarande vinter. Men vi har ändå haft 10 grader här i Berlin i ett par dagar nu och då smyger vårkänslorna fram och jag tänker att en exotisk smoothie passar bra den här veckan.

Galiamelon, banan, äpple, färskpressad apelsinjuice, apelsinblomsvatten, kokosvatten, citronjuice och bourbonvaniljpulver. Oh ja! Den tar dig direkt till en söderhalvs-ö med sandstrand och allt som hör därtill!

Hallå jag måste bara lägga till att fan va najs det är med mer frukt och grönt i vardagen. Det har verkligen gjort skillnad på min energinivå. Det är sjukt gott, jag har mer energi och det känns bara bra helt enkelt. Jag rekommenderar alla att börja käka/dricka mer frukt och grönt!

Nu ska jag till å med till gymmet (!) med Eva, mamman i familjen jag bor hos!

Ciao xoxo


DSC_0878
DSC_0906 DSC_0908 DSC_0927 DSC_0940 DSC_0949

DSC_0185

Yes it’s still winter. But we’ve had 10 degres here in Berlin the last couple of days and that makes some spring feelings creeping up on me and I think this weeks smoothie should be an exotic one!

Galia melon, banana, apple, freshly squeezed orange juice, orange blossom water, coconut water, lemon juice and bourbon vanilla powder. Oh yes! It takes you straight to an island in the Caribbean’s with beaches and all that comes with it!

Hey and btw, I just need to add that it’s fucking awesome to have more fruit and veggies in my everyday life! It has really made a big difference on my energy level. It’s super delicious, I have more energy and it just feels good you know. I highly recommend everyone to start munching/drinking more fruit and veggies ;D

Now I’m even on my way to the gym (!) with Eva, the mother of the family i live with!

Ciao xoxo

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>