Organic Smoothday – my favourite so far!

Yo!

Idag är det Organic Smoothday! Blev en grön den här veckan också men nu hade jag tid och lust att göra egen igen! Så denna vecka bjussar jag på en svingod ruccola (senapskål) smoothie med päronjuice (centrifugerad), banan, avokado, agavesirap, basilika, ingefära och kallbryggt jasmine-te.

Den här är nog min favorit hittills! Svingod! Älskar den nötiga, beska smaken i ruccolan och med agaven som också är typ lätt nötig.. och karamellig (!) blev det sjukt smaskigt! Och päronjuicen till det! God dammit <3

Prova! Om du inte har en juicer går det säkert lika bra att tärna upp päronet och ha i, men ha i lite mer te då så konsistensen blir bra. Funkar med vilket grönt te som helst! :)

 

Ingredients
Rocket salad
Pear juice (centrifuged)
Banana
Avokado
Agave syrup
Basil
Ginger
Cold brewed jasmine tea
Ice

Puss!!


DSC_0830DSC_0834 DSC_0839 DSC_0852 DSC_0865

Today it’s Organic Smoothday! I picked a green one this week too but at least I had the time and energy to make it myself again. So this week I’m offering you an awesome rocket salad smoothie with pear juice (from a juicer), banana, avocado, agave syrup, basil, ginger and cold brewed jasmine tea.

This is probably my favourite so far. Super tasty! I love the nutty, bitter flavour of the rocket salad and with the agave that’s also a bit nutty.. and caramely (!) the result was brilliant! And with the pear juice! God dammit <3

Try it! If you don’t have a juicer I’m sure you could just dice up the pear and put in the blender, but make sure you add some more cold brewed tea to get the perfect consistence. You can pick what ever green tea you like :)

Puss!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>