Melody Nelson

Från och med nu kör jag fredagar och lördagar på denna speakeasy i Mitte. Melody Nelson är en klassisk cocktailbar på Novalisstraße 2 vid Oranienburger Tor som funnits i 5 år. Jag började för två veckor sedan och är otroligt glad och stolt över att få vara del av teamet. Vi har ingen egen drinklista utan låter klassikerna tala för sig själva genom att erbjuda ett brett utbud av världens bästa komponerade drinkarna genom tiderna. Ger du som gäst oss fria händer att skapa något eget gör vi det självklart också :)

Kom och kolla in stället. Det är litet, familjärt, mörkt och varmt.

Öppet 19.00 – sent, måndag – lördag.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

From now on you’ll find me at a speakeasy in Mitte on Friday and Saturday nights. Melody Nelson is a classic cocktailbar at Novalisstraße 2 near Oranienburger Tor and opened 5 years ago. I’ve been working there since two weeks and I’m incredibly happy and proud of being part of the team. We don’t have our own drink list but let the classics speak for them selves through offering a wide range of the worlds best composed cocktails through time. However, if you give us free hands to create something own we certainly do that too :)

Come check it out. It’s small, intimate, dark and varm.

Open 19.00 – late, Monday – Saturday.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>