Datscha with Sara

Jag har haft turen att ha Sara här i Friedrichshain i några dagar. Vi har hängt lite på Datscha som ligger på Gabriel-Max Straße 1. En rysk kvarterskrog där man kan käka frukost fram till kl 16.00 – den är fett värd! Har inte käkat så mkt ryskt förut så det är kul att det finns runt hörnet från där jag bor. Det är ett ställe man kan fastna på. Avslappnat och mysigt. Personalen är trevlig också!

1 2 3 4 5
7 8

 

I’ve been lucky to have my friend Sara here in Friedrichshain for a few days. We’ve spent some time at Datscha, a Russian eatery located at Gabriel-Max Straße 1. They have breakfast till 4pm -that’s totally worth trying. I haven’t much experience of Russian cuisine, so it’s nice to have Datscha around the corner. It’s one of those places you easily get stuck in. So relaxed and cozy. The staff is really nice too!
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>