Thank you 2015! Welcome 2016!

Inleder första dagen på nya året med hemmamys och intag av nyttigheter då jag är sjuk men ämnar bli frisk till imorgon och inleda mitt nyårsfirande då! Så nu kurerar jag genom att byta ut gin-järnet mot en shot färskpressad ingefärsjuice! Nu jävlar ska jag snart bli frisk!

Och även fast jag är sjuk vill jag njuta av ett glas bubbel, eftersom det är så himla gott! En drink även fast man e sjuk kan ibland bara ses som medicin ändå, enligt mig 😉

Det här känns som en bra början ändå på 2016! Yeeeeaaaahh !!

<3

1 2 3 4

I begin this first day of the new year with a night in and with intake of nourishment since I’m ill, but intend to be fresh and healthy tomorrow and start my new years celebration then instead. So now I cure by exchanging the gin shot to a freshly pressed ginger juice! Boom! Now I’ll soon be good, god dammit!

Well then, although I’m ill, I wanna enjoy a glas of bubbles, since it’s just sooo good! And one drink, even though I’m sick, kan sometimes just be treated as medicine I believe 😉

I feel this is a good start of 2016 ! Yeeeaaaahh !!

<3

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>