A bit of Swedish Xmas at Twinpigs!

Tjohoooo alles! Jag skulle ha hållit en workshop förr veckan i hur man lätt mixar goda drinkar och till vilken jag för berett tre jul-drinkar, men den blev inställd tillslut. Dock är lyckligtvis en av ägarna till Twinpigs (där jag nu jobbar) svensk och han förslog att jag skulle göra glöggen där. Så det gjorde jag förra helgen. Jag passade även på att göra min Saffrans Old Fashion som jag pimpade med chilitrådar, ätbara blommor och guldglitter. och i lördags efter stängning hängde vi kvar några och då passade jag även på att göra min Polka Milkshake då den är supergod och jag ville inte behöva slänga den. Den gick hem 😀 Älskar mitt nya jobb och mina nya kollegor och vänner i Twinpigs-familjen är helt fantastiska. Så lycklig!

Det är supergott med Belsazar Red Vermouth i glöggen! I tell you 😉

1 2 3 4 5 6 7 8 9 1110Helloooo alles! So I was gonna host a workshop last week about how to easily mix nice cocktails and for which I’d prepared three Xmas drinks, but that in the end never happened. Although, luckily one of the owners of Twinpigs where I now work is Swedish, and he suggested I should make the Glögg there. So I did last weekend. I also took the opportunity to make my Saffron Old Fashion, which I pimped with some chili strings, edible flowers and gold glitter. And after we closed on Saturday I also took the opportunity to make my Polka Milkshake for some colleagues since it’s super tasty and I didn’t wanna waste it! It went home 😀 Love my new job and my new co-workers and friends in the Twinpigs family are fantastic. So happy!

It’s super delicious to use Belsazar Red Vermouth in a Glögg Potion, I tell you!! Add some in your Glühwein next time 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>