Home made glögg potion

Igår gjorde jag en glögg med Bulleit Bourbon, Berliner Brandstifter Gin, Belsazar Red Vermouth och Orange Bitter från The Bitter Truth :) Jag smaksatte även brygden med apelsinzest, nejlika, kardemumma, kanel, fänkålsfrön chili och ingefära. Så mulligt!

 

DSC_0831 DSC_0839 DSC_0802DSC_0890

 

Last night I made some Swedish Glögg (glühwein) with Bulleit Bourbon, Beliner Brandstifter Gin, Belzasar Red Vermouth and Orange Bitter from The Bitter Truth :) I also flavoured the potion with orange peel, cloves, cardamom, cinnamon, fennel, chili and ginger. So yummy!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>