Organic Smoothday – Red

Favorit i repris. Det blev rött igen för min Organic Smoothday såhär i adventstid 😀 Jag använde rödbeta och torkad tranbärspulver som båda innehåller massor av vitaminer, antioxidanter och mineraler. Jag gjorde en reduction på granatäppelkärnor, kardemumma och kanel. Så hade jag i även ruccola, äpple, banan, apelsinjuice, citronjuice och även bourbonvaniljpulver!

 

Ingredients
Beet root
Dried cranberry powder
Cinnamon / cardamom grenadine
Rocket salad
Apple
Banana
Orange juice
Lemon juice
Bourbon vanilla powder


DSC_0253 (kopia) DSC_0263 (1) (kopia) DSC_0267 (1) (kopia)

DSC_0396 (1) (kopia)

DSC_0222 (1) (kopia) DSC_0332 (kopia)

DSC_0299 (kopia) (kopia)

I choose a re-run for this weeks Organic Smoothday. I figured red would be suitable since it’s advent! 😀 I used beetroot and dried cranberry powder (both has plenty of vitamins, antioxidants and minerals) a pomegranate, cardamon and cinnamon reduction, ruccola, apple, banana, orange and lemon juice and last but not least bourbon vanilla powder.

And btw here’s my favourite Christmas song since last year! Hahah best line is ”Ella is a little girl, trying to be good” Those days hey.. I also wanna sing jazz <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>