BRYK

Jag har fått tips från olika håll om en bar på Rykestraße 18 som heter BRYK där de ska ha cocktails i toppklass och i förrgår mötte jag upp Tony för att sticka dit och kolla in stället. Vi ringde på klockan, blev insläppta av en av grundarna, Frank Grosser och han tog väl hand om oss under kvällen. Vi satt i baren och beställde drink efter drink som alla var superba och hade roliga namn, sånt uppskattar jag! Det blev bland andra en ”Batman tries to iron his cape while being on heroin” (grillat päron, agave, kaffe, aperor och vermouth – kvällens favorit enligt både mig och Tony), en ”Damn it, I took the wrong pill from Morpheus” och ”A holy smoke for a halleluja”. Jag drack också en svart öl, det är en lager men gjord på rostad malt som ger den svarta färgen. BRYK har även en egen gin med 5 ingredienser: enbär, citrus och lavendel och de två övriga är hemliga. Den var riktigt smaskig alltså!

Det är en super classy bar som jag starkt rekommenderar till alla cocktail-lovers där ute som råkar vara i Berlin. Varje drink är en upplevelse i sig. Dessutom är rummet så mysigt och mörkt med väl uttänkt punktbelysning som hjälper till att skapa en härlig avslappnad atmosfär likväl som den ‘lounge-iga house musiken’ som spelades.

Psst, jag ska jobba tre pass där nu i December också. Iiiiih! Så taggad 😀 Pussssss

Kolla in deras hemsida http://www.bryk-bar.com
IMG_6426 (1) IMG_6428 IMG_6431 IMG_6432 IMG_6438
12312231_10153912728023714_2080569506_n

IMG_6444

I’ve been recommended by different people to visit BRYK bar on Rykestraße 18, where they serve cocktails in top class! Two nights ago I met my friend Tony and we went to check the place out. We rang the bell and Frank Grosser who is one of the co-founders opened the door and then took good care of us all night.  We sat at the bar and ordered drink after drink who we’re all super delicious and with very witty names (I appreciate things like that) like ”Batman tries to iron his shirt while being on heroin” (grilled pear, agave, coffee, aperol and vermouth – the nights favourite according to both me and Tony) a ”Damn it, I took the wrong pill from Morpheus” and ”A holy smoke for a halleluja”. I also had a black beer, which is a lager but made of roasted malt which gives it the black colour. BRYK even have their own gin with 5 ingredients: juniper, citrus and lavender, the 2 other ones are secret. It was really tasty I tell you!

It’s a super classy bar that I strongly recommend to all cocktail lovers out there in Berlin. Every drink is an experience in it self and. Furthermore the venu is intimate, cozy and dark with well placed spotted lights that creates a relaxed ambiance as well as the ‘lounge house music’ played.

Psst, I’m working three shifts here in December btw! Super excited 😀 xoxoxox

Check out their website http://www.bryk-bar.com

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>