Hemmafest !

Shit va länge sen jag va på hemmafest! Igår var vi hos Viktor, Cuno lagade maten, jag skakade lite drinkar! Jessie, Linnea å Tiba är här över helgen och det var så sjukt kul å hänga me dem å massa andra finisar! Jag tog med min kamera men upptäckte att jag lämnat minneskortet hemma så det blev några bilder men min skräpmobilkamera som e sämst, men bättre än inget.

Jag svängde ihop en liten sockerlag på ekologiskt fullrörsocker, vilket ger en lite mer sirapslik smak, som jag tog med. Fixade ljus rom, amaretto, lime, ananas, ananasjuice, ingefära, ginger ale och is på vägen dit och efter middagen fixade jag lite tropiska vaycay dränks till oss i novembermörkret. Så kul och så gott!

Vaycay
30ml white rum
20ml Amaretto
30ml lime juice
15ml full cane sugar syrup
10ml pineapple juice
* muddle the fresh ginger in the shaker
* shake on ice and strain over tumbler/highball glass
* top with ginger ale
* garnish with fresh pineapple and pineapple leaves

 

Sen vankades det kaffe å då skakade jag ihop kaffet med ljus rom, en skvätt amaretto och lite av sockerlagen. Yummy!

Inatt möts vi alla upp igen på Urban Spree där Jessie börjar spela kl 03.30! Can’t wait 😀
2015-11-20 21.59.32 2015-11-20 22.39.58 2015-11-20 22.45.35

2015-11-20 22.53.50 2015-11-20 22.57.54 2015-11-20 23.05.09 2015-11-20 23.05.36 2015-11-20 23.31.55Shit, it was like forever since I was at a house party! Last night we stayed at Viktors’, Cuno cooked for us and I made some drinks. Jessie, Linnea and Tiba are here over the weekend and it was so much fun to hang put with them and some other lovelies! I brought my camera but unfortunately I realised I left my memory card at home so I had to use my crappy mobile camera which is so bad, but better than nothing.

I stirred up and brought some syrup of organic full cane sugar, which gives a more caramel taste to it. On my way over I got some light rum, amaretto, lime, pineapple, pineapple juice, ginger, ginger ale and ice. After dinner I shook the ingredients to some really nice tropic vaycay dranks for us in this November darkness. So much fun, and so tasty!

You’ll find the recipe above the pictures :)
Then we were treated with some coffee and I made som iced coffee drinks with the rum, amaretto and a dash of the syrup. Yummy!

Tonight we’ll all catch up again at Urban Spree where Jessie will start playing at 03.30! Cant wait 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>