Organic Smoothday – Purple

Ok så jag byter min Organic Smoothday från tisdag till onsdag eftersom jag inser att min lathet efter helgen är för stor även på tisdagar för kontinuerliga åtaganden. Jag vill helt enkelt vara helt ledig till onsdag från och med nu 😀

Den här veckan blev det en mörk lila smoothie med cantaloupe melon, mandarin, citron, frysta blåbär, passionsfrukt, banan och mynta. Inga konstigheter – fett gott !

 

Ingredients
Cantaloupe melon
Mandarin
Lemon
Frozen blueberries
Passion fruit
Banana
Mint

DSC_0001 (kopia) (1) DSC_0005 (kopia) (1) DSC_0036 (kopia) (1) DSC_0051 (kopia) (1) DSC_0078 (kopia) (1) DSC_0099 (kopia) (1)

Aight so I’m changing my Orcanic Smoothday from Tuesday to Wednesday because I realise that my laziness after the weekend is too great on Tuesdays for continuous commitments. I simply want to be completely off duties until Wednesday from now on 😀

This week I made a purple smoothie with cantaloupe, mandarin, lemon, frozen blueberries, passion fruit, banana and mint. No complication – frekking delicious !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>