MEGA MATE

Min första dag i Stockholm! Solen skiner och det gör fan även jag! Jag träffade Mo över lunch på Cask & Company på deras kontor och grossistbutik på Kammakargatan 42 i stand och vi snacka festival, mega mate, poptails och livet :) NU JÄVLAR! Är så sjukt taggad på att köra baren på Cult Cosmic i helgen!

Mega Mate är den bästa kolsyrade dryck på yerba mate jag druckit asså! Receptet är Cask & Cos’, den görs i Mora och har inga kemikalier i sig. Den är helt naturlig och heeeeeelt i en klass för sig med tydlig smak av ingefära, äpple, citrus och avrundas perfekt med smaken av mate. Som jag nämt jobbade jag med te tidigare och har druckit väldigt mycket yerba mate i mina dagar. So I know what I’m talking about here!

Det är en dansdryck.

_________________________________________

My first day in Stockholm! Sun is shining and so am I dammit! I just met Mo for lunch at Cask & Company in their office and wholesale boutique at Kammakargatan 42 in the city center and we had a chat about festivals, mega mate, poptails and life :) I’M SO SYKED!!!! about doing the bar at Cult Cosmic this weekend!

Mega Mate is hands down the best carbonated drink based on yerba mate I’ve ever tried! The recipe is created by Cask & Co and it’s produced in Mora a bit further up north of Sweden and contains no chemicals. It’s completely natural and plays in a league of their own. Totally! As I’ve mentioned I used to work with tea and have drunk a lot of yerba mate in my days. So I know what I’m talking about here!

It’s a drink for dancing.

DSC_0452 DSC_0456 DSC_0465

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>