I LOVE MY JOB!

Jag älskar inte alltid mitt jobb men det är känslan just nu iaf. Och för det mesta ändå :) Att vara bartender är nåt jag fan är bra på. Det bästa är när man har fina gäster i baren som förra veckan när lite kompisar från Stockholm var här efter Fusion. Jag fixade drinkarna och Gunnar fixa rökeffekt! Vilken kväll det var! Idag är det onsdag och då jobbar jag me min favvo Matt Nimmo! Onsdagarna är tunga på Twinpigs, kom å häng!

_______________________________________

I don’t always love my job but that’s the feeling right now. And most of the time anyway :) Being a bartender is something I’m really good at. The best thing about it is when you have great guest at the bar, like last week when some friends from Stockholm came over after Fusion. I made the drinks and Gunnar delivered of smoke effects! What a great night that was! Today it’s Wednesday and I work together with my fav Matt Nimmo! On Wednesdays Twinpigs‘ the illest bar in town, come round!

 


DSC_0170 DSC_0154DSC_0183 DSC_0184 (1)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>