Home-cooked and cold beer after Fusion

Första kvällen efter Fusion när Steffi och Philippa landat hos mig lagade vi middag och drack kall bärs på mitt golv! i mitt rena hem efter en lång dusch! Åh vilken vecka! Det har varit fantastiskt att ha dem här :)

___________________________________

First night after Fusion when Steffi and Philippa landed at mine we cooked dinner and enjoyed some cold ones on my flor in my clean home after a long shower! Ah what a week! It has been so wonderful having them here :)

DSC_0072 DSC_0081 DSC_0088

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>