Post Fusion Pre Berghain.. Fizz !

Har Philippa och Steffi på besök och efter en sjukt intensiv vecka med jobb och fest har jag sovit i typ 16h. Vaknade vid 10 och har käkat en ordentlig frukost så nu är jag redo för sista stöten! Jag gjorde en drink på lite saker jag hitta hemma för att komma igång. Nu drar vi till Berghain! 😀

___________________________________________

I have Philippa and Steffi visiting from Stockholm and after a sickeningly intense week with work and party I’ve slept for like 16h. Woke up around 10 am and ate a decent breakfast so now I’m ready for the last round! I made a drink on some ingredients I found at home to get into it you know. Now we’re off to Berghain! 😀

Post Fusion Pre Berghain Fizz:
40 ml Vodka
10 ml Vanilla liqueur
30 ml orange juice
10 ml lemon juice
3 dashes of celery bitter
✴︎ muddle cucumber, ginger, a bit of green cardamom and cinnamon
✴︎ smash orange-mint and lemon balm
✴︎ hard shake on ice
✴︎ double strain over tumbler/highball/glass jar
✴︎ top with soda water and garnish with fresh ginger and orange-mint

There you go! Peace ✌🏼

DSC_0211 DSC_0214 DSC_0221 DSC_0225 DSC_0234DSC_0244 DSC_0248 DSC_0258

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>