Cocktail picnic on my floor

Förra lördagen hade jag två kompisar på besök och vi hade en liten cocktail picknick på mitt golv innan vi stack ut. Jag hade inte citron hemma så vi gjorde Whiskey Sours’ med färsk apelsinjuice ist, hade i mindre sockerlag och mer bitters då! Saknade såklart syrligheten från citronen men det blev ändå gott! Och svalkande! Ingen äggvita denna gång btw.

_________________________________________________________

Last Saturday I had two friends visiting and we had a little cocktail picnic in my room before heading out. I didn’t have lemons so we made Whiskey Sours with orange juice instead, put less sugar in and more bitters. Missed the acidity of the lemon of course but it was still a nice drink :) And cooling btw! I used no egg white this time.

DSC_0771 copy

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>