Silo Coffee

Silo Coffe på Gabriel-Max-Straße 4 är ett av mina favoritställen här i Friedrichshain! De har så bra kaffe (!) en jättefräsch mat-meny och det som oundvikligen fångar mitt intresse är deras cocktails på flaska! Du kan köpa hem en färdig Martinez cocktail t.ex! 👍🏼

__________________________________________________________

Silo Coffe at Gabriel-Max-Straße is one of my favourite spots here in Friedrichshain! They have such good coffee (!) a super fresh food menu and what catches my interest inevitably is their bottled cocktails! You can get a finished Martinez on bottle to bring home for example! 👍🏼

DSC_0451 DSC_0458 DSC_0461 DSC_0480

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>