Poptails

Jag hade Linnea och Calle på besök i helgen :) Ett par dagar tidigare gjorde jag poptails – popsicle cocktails – haha så hur gott låter inte det?! Synd bara att denna inte blev god. Jävla skit-tequila. Men den är den enda jag hittat förutom Sierra (!) – än så länge.  Bara kollat i Spätis dock om jag ska va ärlig. Jag kommer inte posta receptet nu för jag måste testa igen men med en bra tequila.

Poptails är iaf en drink som du fryser in. Jag kommer ha me mig några till Cult Cosmic, men en hallon lakrits variant! Och den är svingod 😉

#cuntcosmic

_____________________________________________________________

I had Linnea and Calle staying with me this weekend. A couple of days earlier I made poptails – popsicle cocktails – haha sounds awesome doesn’t it?! To bad this one wasn’t tho… Damn shitty tequila, but so far that’s the only one I found except for Sierra (!) I’ve only looked in the Spätis tho be honest tho. Anyway, I won’t post the recipe here now cuz I need to try it again but with a good tequila.

Poptails is however basically a drink that you freeze. I’ll bring some to Cult Cosmic, but a raspberry / salty liquorice one! And that I assure you is delicious 😉

#cuntcosmic

DSC_0553 (1) DSC_0564 DSC_0765

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>