Midsommar

Igår var det midsommar – en av våra största traditioner i Sverige. Jag, Marika och Pascal åkte till Kaulsdorfen Seen för att bada. Det är stekhett i Berlin nu. 35 grader. Vattnet var sååå skönt! Vi tog med oss picknick; avokado, lax- och eggmackor, bärs och snaps! – vodka som jag infuserat med fänkål :)

_______________________________________________________

Yesterday was midsummer – one of our strongest traditions in Sweden. Me, Marika and Pascal went to Kaulsdorfen Seen to swim. It’s boiling hot in Berlin now. The water felt soooo good! We brought pick nick – sandwiches with avocado, egg and salmon, beer, and snaps! – fennel infused vodka :)

DSC_0693 DSC_0698DSC_0714 DSC_0713DSC_0728 (1)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>