Bier at Gordons’

Idag satt jag på Gordon i Neukölln, köpte deko till baren på Cult Cosmic på eBay, drack Bier – en maltig, dunkel helles och träffade på Marika som är med och anordnar en film visning för Elsa Löwdin som visade två korta dokumentärfilmer där ikväll – Do not come to Europe och CYCOLOGIC.

_________________________________________________________

Today I was at Gordon in Neukölln, bought deco for the bar at Cult Cosmic on eBay, had a Bier – a malty, dunkel helles and just randomly met Marika who helped organising a screen showing along with the filmer Elsa Löwdin who made to short documentaries that was displayed there tonight – Do not come to Europe and CYCOLOGIC.

 

 

IMG_7533

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>