#whipit

Oj det blev ett av mina bästa barpass någonsin igår! Lätt top 10. Nimmo och jag har ett sånt sjukt flow när vi jobbar. Jävlar vad bra vi är ihop! Och Göran och Cheng spelade så bra! Förhoppningsvis kör vi samma grej onsdag om två veckor igen. #whipit Wednesday yo ! :)

_______________________________________________________________

Wow, it turned out to be one of my best bar shifts ever last night! It made Top 10, easy. Nimmo and I have such a great flow when we work. Dammit we’re good together. And Göran and Cheng played so well. Hopefully we’ll do the same thing in two weeks. #whipit Wednesday yo! :)

❤︎❤︎

DSC_0630 (1)DSC_0636 (5)DSC_0642 (1)

K
K
K
K
K
K
K
K
K
K

DSC_0651

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>