Erdbeersaison :D

God morgon! Vaknade för ett litet tag sen (jobbade sent igår som vanligt) och hittade lite left over jordgubbar i kylen. Skakade upp en superfräsch morgon-cocktail på dem och lite apelsin och citron juice. Älskar den här tiden på året när jordjobbar är i säsong. Det är en av världens bästa smaker for realz yo!

 

50 ml fresh orange juice
40 ml fresh lemon/lime juice
15 ml sugar syrup
✴︎ muddle like 4 strawberries and two basil leafs in the shaker
✴︎ hard shake on ice
✴︎ double strain over any type of glass really
✴︎ top with cold soda water
✴︎ down it !

 

DSC_0492 DSC_0506 DSC_0507 DSC_0512 DSC_0516

 

Good morning!! 😀 I woke up not long ago (worked late last night as usual) and found a few left over strawberries in the fridge so I shook up a super fresh morning cocktail on them and some orange and lemon juice. The recipe’s above. Love this time a year when strawberries are in season. It’s one of the best flavours in the world for realz yo.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>