Strawberry fizz

 

WOW vilken JÄVLA HELG JAG HAFT! Asså jag älskar mitt liv här i Berlin. Den här staden är så fet <3 Sitter idag och planerar inför Wilde Möhre Festival och ikväll ska jag till mina kompisar Olga och Tituan som ska till Sverige över sommaren på en liten avskeds-bbq. Kommer sakna dem här i sommar! Nästa gång jag träffar dem blir på Cunt.. jag menar Cult Cosmic 😉

https://wildemoehrefestival.de
http://www.cultcosmic.com

Tänkte bjuda på en superlätt sommardrink till er. För en alkoholfri variant ta bara bort vodkan och häll i mer lime och sockerlag. Bilderna är från när jag var på en liten bartenders rendezvous hos Our/Berlin Vodka

Strawberry fizz:
50 ml vodka
30 ml lime juice
20 ml simple syrup
✴︎ muddle strawberries in shaker
✴︎ fill with ingredients and shake on ice
✴︎ double strain over highball/tumbler
✴︎ top with soda water
✴︎ garnish with strawberries and lime

DSC_0318DSC_0312 DSC_0313 DSC_0329
Sheeeeeeeet what an AWESOME FUCKING WEEKEND I’ve had! I love my life in Berlin. This city is so dope. <3 Today I’m planning a bit for Wilde Möhre Festival but I’ll leave in a sec to a bbq at Olga and Tituans who are leaving to go to Sweden for the whole summer. Next time I’ll see them will be at Cunt .. I mean Cult Cosmic 😉 Check out the links above and buy tickets for the festivals!

And I thought I post a super nice and easy summer drink recipe to kick start this week! For a non alcoholic version just skip the vodka obviously and add more lime and suger syrup :) The pictures are from when I was at a bartenders rendezvous at the Our/Berlin Vodka distillery

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>