Cocktail try out for Wilde Möhre Festival

Förra veckan kom Phil över – min kompis och kollega på Melody Nelson – som jag ska göra baren med på Wilde Möhre Festival 12 – 14 augusti! Vi invigde min bar-vagn och testade lite olika kombinationer för det som ska komma att bli vår signatur-cocktail. Wilde möhre betyder vildmorot på tyska så därför baserar vi drinken på morotsjuice.

Kom dit! Köp biljetter nu!

https://wildemoehrefestival.de

Into the wild:
40 ml Light rum
20 ml lemon juice
10 ml cinnamon syrup
30 ml carrot juice
2 dash of orange bitter
✴︎ Muddle ginger in the shaker
✴︎ Hard shake on ice
✴︎ Double strain over highball glass with ice cubes
✴︎ Top with ginger beer
✴︎ Garnish with fresh ginger

Mmmmm it’s sooo freshhhhh!!

PUSS!

DSC_0312 DSC_0340 DSC_0347DSC_0382 DSC_0355DSC_0371DSC_0363

 

Last week Phil came over – a friend and colleague at Melody Nelson – who I’ll do the bar with at Wilde Möhre Festival on 12th – 14th of August. We inaugurated my bar-wagon and tested a few combinations for what will come to be our signature cocktail. Wilde möhre means wild carrot in German and therefor we choose to base the drink on carrot juice.

The recipe’s above!

Join! Come to the festival! Buy tickets now!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>