Fernsehturm

Förra helgen va mamma och pappa och hälsade på mig här i Berlin. Vi turistade omkring och åkte upp i TV-tornet. De hade en riktigt jävla usel restaurang där uppe. Deppig. Det var som en finlandsfärja. Jag blir upprörd över att en sån fantastisk, svindlande spot inte tagits vara på bättre. De hade inte ens cocktails i restaurangen men jag fick tag i en drink som kallades ”Tower cake” ?! Prosecco och Malaga – ett spanskt dessertvin. Det gick ju att dricka men jag har inget mer att tillägga där.

Det var fett att se ut över Berlin iaf. Det är nåt med höjder. Pirrigt.

berlin_cathedral_and_tv_tower_by_pingallery-d3jtzh9

DSC_0335

Last weekend my mum and dad came to visit me here in Berlin. Vi did some touristing and went up the TV tower. They had a truly fucking horrible restaurant up there. Miserable. Like those cheap cruise ships with carpeted floor. It upsets me that such a staggering spot hasn’t been taken care of better. God dammit. They didn’t even have cocktails in the restaurant but I ordered a drink called ”Tower cake” ?! Prosecco and Malaga – a Spanish dessert wine. Well it was drinkable but I have nothing more to add.

It was dope to view Berlin from this dizzying hight. Theres something about heights.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>