Mum and dad in Berlin

Sent igår kväll kom mamma och pappa till Berlin. Dom bor på ett hotell precis runt hörnet här i Friedrichshain och vi gick och tog ett glas på en liten ‘kneipe’ här i kvarteret- vilket är motsvarigheten till typ en traditionell kvarterskrog.

DSC_0302 DSC_0307

Late last night my mum and dad arrived to Berlin. They live at a hotell just around the corner here in Friedrichshain and we went for a drink at a little ‘kneipe’ here in the neighbourhood – which is equivalent to a traditional dive bar kinda.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>